Somon si couscous

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 13 Sep 2015 | 5037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata file somon cu piele, fara oase
  • 75 grame couscous
  • cateva rosii cherry, taiate
  • 1 dovlecel mic, taiat batoane
  • 70 grame sugar snaps (mazare pastai)
  • 1 chili, tocat
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • o mana patrunjel proaspat tocat
  • sare/piper/ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon si couscous:

Se hidrateaza couscousul in apa fierbinte pentru 3 minute. 

Se presara sare si piper pe bucata de somon si se stropeste cu putin ulei de masline. Se pune la prajit intr-o tigaie fierbinte, cu partea cu piele in jos. Dupa cateva minute se intorace si se adauga dovlecelul, chili si sugar snaps de jur imprejur si se lasa la prajit 2 minute. 

Se amesteca rosiile cu couscousul, sucul de lamaie, putin ulei de masline, sare, piper si patrunjelul. 

Se scoate somonul pe o farfurie, iar in tigaie se adauga mixul de couscous. Se amesteca bine, se adauga somonul inapoi in tigaie, se acopera, se da focul la mare si se lasa 1 minut. 

Se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon si couscous" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat